Free Websites at Nation2.com
Translate this Page




Total Visits: 446

Download crack ets 2 1.25 2.5

Download crack ets 2 1.25 2.5

Euro Truck Simulator 2 - PC-Patch V1.2.5.1




Download: Download crack ets 2 1.25 2.5




Added icon for christmas paintjobs Added missing AI defs Fixed missing 'allow wrong way' variants Fixed ovelaping text Localization update Tweaked traffic spawn frequencies Updated europa2,SK stream address 1 degree rotation on Ctrl + R, 90 degree rotation on Home Add camera rotation in bug reports. Di ETS 2 ini menawarkan graphic yg lebih yahud gan dan di tambah fitur agar gamers bisa memodifikasi trucknya sendiri Cara maennya gimana gan? Added letter-spacing to sign editor.


download crack ets 2 1.25 2.5

DATA Steering wheels are now a separate model with a default and exclusive version for each truck Low air warning sound added. Search is case sensitive now.


download crack ets 2 1.25 2.5

Euro Truck Simulator 2 - PC-Patch V1.2.5.1 - MAIN FEATURES Completely revamped DAF XF - This is not just 50keda's mod you can already find online - we've reworked it and improved the model in many areas, increased the detail of textures, and remodeled quite a few of the parts. Fixed missing player trailer fake shadow Fixed missing transmission info when data info is empty Fixed possible crash Fixed possible crash during prefab generation Fixed possible crash while starting online job with source company error Fixed problem with input not using proper locale in accessories searching.

 

Tentang game Game apa sih ini gan? Ini game simulasi mengemudi truck yg di release oleh SCS software pada tanggal 19 Oktober 2012 gan Kok namanya Euro Truck Simulator 2? Iya gan, ini versi ke dua dari versi pendahulunya yaitu Euro Truck Simulator 1 Perbedaannya apa gan? Di ETS 2 ini menawarkan graphic yg lebih yahud gan dan di tambah fitur agar gamers bisa memodifikasi trucknya sendiri Cara maennya gimana gan? Ya tinggal dimaenin lah 1 kali maen kita di pinjemin mobil dulu gan, tar kalo dah punya duit kita bisa beli mobil sendiri Tugas kita ngapain gan? Gampang, agan harus eksplorasi dlu ke setiap dealer gan, dealer mobil ditandai dengan tanda tanya? Agan ngumpulin duit sendiri yg makan waktu lama 2. Buat ditukerin beras gan ya engga lah! EXP itu gunanya buat naek level gan, dan tiap kita naik level dapet 1 skill poin, poin itu bisa kita pake nebus skill driving kita gan, Tinggal agan pilih mau naekin skill yg mana dulu ADR, fragile cargo ,long distance, dll ETS 2 ane kok error gan? Tinggal dicrack aja gan,dibawah udah ane kasih Cara simple convert gambar screenshot ke. Bahkan jika ver 1. Bahkan jika ver 1. Terima kasih gw pakek laptop Fujitsu S6231 Review Unit Specs Intel Centrino 1.

download crack ets 2 1.25 2.5

Iya gan, ini versi ke dua dari versi pendahulunya yaitu Euro Truck Simulator 1 Perbedaannya apa gan. Please do not repost this mod. Terima kasih gw pakek laptop Fujitsu S6231 Between Unit Specs Intel Centrino 1. Bahkan jika ver 1. Contact: Use contact adress for bugs or any suggestions. Other Features and Improvements Here's a log of the additional fixes and improvements that went into this update: CODE Cruise control is not disabled by the xi anymore.

-TUTORIAL-COMO BAIXAR E INSTALAR EURO TRUCK SIMULATOR 2 V 1.25.2.5 CRACKEADO